Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków, borowików
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 757.8 kJ / 181 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drożdżowe kluski z gotowanym mięsem
1 godz. 30 min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2 Std. 40 Min
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8h 45min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1 godz. 40 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Przyprawa uniwersalna
5 Min
Masło klarowane
15 Min
Żeberka w kapuście
2u. 10min
Karkówka z cebulą
1 godz. 45 min
Polędwiczki wieprzowe w sosie cebulowym
45min
Karkówka po karkonosku
1h 50min